Yefke Patiwael : Product Director Outvie

Wie denkt dat kerst een drukke periode is, kent Yefke Patiwael (MA, BBA) nog niet. As Product Director bij Outvie draait ze haar hand niet om voor een bomvolle productie. NXT Hero besprak met haar de pre-Christmas chaos, zowel thuis als op de werkvloer. Mariah staat aan op de achtergrond, kom maar op Yefke!

“Ja, heerlijk druk weer afgelopen weekend. Met een groot gezin zijn we dat wel gewend natuurlijk. Op tijd naar voetbal en dansles. Met de middelste op jacht naar cadeautjes voor onder de boom. Bovendien moest er nog een stapel kerstkaarten geschreven worden. Hier maak ik graag tijd voor. Ik ben niet van de lange lappen tekst, maar ik heb wel voor iedereen een persoonlijke boodschap. Een fijne manier om contact te houden. Kerst is ook altijd een beetje een rommelige tijd. Waar zijn de nette kleren van de kids nou? En oh ja, dat gerechtje voor het schoolkerstdiner moet ook gemaakt! Maar ik geniet er heel erg van. Alle drukte en warmte is precies zoals ik me altijd had voorgesteld. Gelukkig komen beide zaken terug in mijn werk bij Outvie. Tijdens de kerstperiode bereiden wij ons voor op ons grootste event van het jaar in februari. Dat betekent focus en hard werken. Des te leuker is het dus om samen stoom af te blazen tijdens het eindejaarsdiner, inclusief kerstbingo. Een rustige kerst? Niet echt aan mij besteed nee, haha!” 

Leave a Comment