NXTHERO

NXTHERO

ZET TALENTEN IN HUN KRACHT!

NXT Hero, het recruitmentbureau met een focus op organisaties en professionals die van werken een feest willen maken. Dat we daarmee een positieve impact maken op de wereld, vinden we minstens zo belangrijk. Kantoren in Frankfurt, Stuttgart en Amsterdam. Wij geloven in een creatieve blik en aanpak op de arbeidsmarkt. Samen met jou ontdekken we jouw unieke verhaal. Dat kan over een werkgeversmerk gaan of persoonlijk. We brengen dit op pakkende wijze naar buiten en maken op deze manier de beste match

DIT ZIJN WIJ

Enthousiast, nieuwsgierig, creatief, aanpakkers, flexibel en betrouwbaar. Dat zijn onze NXT Heroes. We zijn trots dat we een rol mogen spelen in de groei van een organisatie of de koers van een carrière. Een positieve impact maken. Klein of groot. Op iemands leven of zelfs een klein beetje op de wereld. Onze aanpak is superpersoonijk. Aandacht en zorg staan bij ons centraal. Voor de opdrachtgever, kandidaat, het proces en voor elkaar.

DIT VINDEN WIJ BELANGRIJK

Plezier & harmonie, trots, duidelijkheid en daadkracht zijn de bouwstenen van ons NXT Hero verhaal. Plezier is de motor achter onze teamdynamiek. Trots motiveert ons net dat stapje harder te lopen. Duidelijkheid kenmerkt onze communicatie, waarbij heldere doelen en verwachtingen de leidraad vormen. Daadkracht laten we iedere dag zien, om uitdagingen aan te gaan en kansen te grijpen. Bij NXT Hero combineren we plezier & harmonie, trots, duidelijkheid en daadkracht om impact te maken, in alles wat we doen.

WERKEN BIJ NXT HERO

Plezier & harmonie, trots, duidelijkheid en daadkracht zijn onze kernwaarden. Walk the talk’ is ons motto en dragen wij uit in alles wat we doen. Als werkgever is NXT Hero er voor (toekomstige) recruitment consultants die hun werk en carrière belangrijk vinden. Deze consultants willen trots zijn op wat ze doen en een positieve impact maken. Ze gaan graag zelfstandig te werk. Willen het vertrouwen krijgen om hun eigen beslissingen te nemen. Ze ‘gaan goed’ op targets, maar willen niet dat dit een doel op zich is. Ze willen onderdeel zijn van een team en een cultuur waar successen met elkaar worden gevierd, maar waar je ook je ei kwijt kan in wat mindere periodes. Ook vinden deze recruiters hun leven naast werk super belangrijk. Ze hebben genoeg tijd voor vrienden, familie of gezin.

Als dit jou aanspreekt, zou die NXT Hero-cape jou best wel eens als gegoten kunnen zitten. Nieuwsgierig hoe het zou zijn om bij ons te werken en wat wij jou kunnen bieden? Neem contact op en kom een keer langs voor een kop koffie!

 

Nieuwsgierig naar ons team in Amsterdam?
Lees gerust meer hier!