OPDRACHTGEVERS

OPDRACHTGEVERS

NXT HERO JOURNEY

HEB JIJ HELDEN IN JE TEAM?

Ja natuurlijk! Daar is NXT Hero van overtuigd. Mits mensen op de juiste plek zitten, omringd door het juiste team en vibe, is iedereen in staat tot heldendaden. Zou het niet geweldig zijn jouw team te transformeren tot super power squad? Een team dat niet alleen komt opdagen om het werk te doen, maar waar jullie voor staan ook echt uitdragen? Ga dan met ons mee op de NXT Hero Journey waar we jou, jouw organisatie en team centraal stellen. We komen erachter wat jouw werkgeversbelofte is en hoe wij jullie merk het beste kunnen laden op de arbeidsmarkt. Door het vertellen van het juiste verhaal, trekken we kandidaten aan die hierop ‘aangaan’. En wanneer mensen iets voelen bij jullie overtuigingen, is die super power squad ineens veel dichterbij dan je denkt.

JULLIE VERHAAL ALS MAGNEET

We gaan op reis als we jullie goed hebben leren kennen. Jullie verhaal is uniek en daar maken we jullie kracht van. We duiken in de organisatie. Wat vertelt het team over jullie als werkgever? Waarom zouden jullie op de shortlist moeten staan voor Employer of the Year? Welke eigenschappen laat het team zien om bij te dragen aan het succes? Welke belofte maken jullie waar als werkgever? Dit verhaal zetten we op de bühne en we zorgen voor de aandacht van het juiste publiek.

MINDER TIJDVERSPILLING, BETERE MATCHES

NXT Hero benadert de arbeidsmarkt proactief en introduceert alleen kandidaten die het in huis hebben om jouw uitdaging aan te kunnen. Dat dit soms kandidaten zijn die jij er op het eerste gezicht niet uit had gepikt, vinden wij niet meer dan normaal. Een held komt in vele vormen en verschijningen en we verrassen je graag.

...EN GEVONDEN!

Tijd om de krachten te bundelen!

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR

Wij werken het liefst samen met organisaties en mensen die van werken een feest maken: