NXT Hero wenst je fijne feestdagen!!

Het NXT Hero team is super trots dat wij ook dit jaar weer een rol mochten spelen in de keuze van een nieuwe baan of bij de groei van een team of organisatie. We doen dat altijd met aandacht, zorg en heel veel plezier. Wat ons betreft mag ook werk best ‘festive’ zijn! 

We hebben het geluk dat we enorm leuke opdrachtgevers hebben die ons voor verschillende recruitment uitdagingen weten te vinden. Speciale dank dit jaar aan: Avantium, Begra, Betronic IPSS, KidKraft, MeDirect, Metrohm, Myndr, OK, Outvie, SMC en Unibail Rodamco Westfield.

Natuurlijk willen we alle jobseekers en kandidaten bedanken die ons dit jaar vertrouwden met hun wensen, vragen en uitdagingen. You made our year! In 2024 komen we speciaal voor jullie terug met NXT Studio.

NXT Studio is een online academie speciaal voor groot dromende job seekers en professionals die hun werk en carrière een belangrijke plek geven in hun leven. Vaak staan deze professionals op een keerpunt en lopen ze rond met de vraag: ‘hoe krijg ik de baan die perfect bij mij past?’ En met precies dat gaan we aan de slag in NXT Studio! 

We houden jullie op de hoogte, maar nu eerst: HAPPY HOLIDAYS!! 

Leave a Comment