MYNDR – Noelle & Marieke

‘Solliciteren voelde als daten. Nu is het een relatie geworden.’ NXT Hero sprak met Relatiemanagers Noëlle de Boer en Marieke Jansen over hun eerste maand bij Myndr. Hoe is het om voor een jong en innovatief bedrijf te gaan waar nog niet alles vast staat? Noëlle en Marieke doken in het onbekende en daar willen wij alles over weten. Vertel, hoe was jullie eerste maand?

“Als we het in een paar woorden samenvatten: ontzettend positief, energiek en het voelt gewoon goed! Wanneer je start is het altijd wennen. Nieuwe cultuur. Nieuwe structuur. Er komt veel op je af. Wij moeten het product leren kennen. Tegelijkertijd wil je zo snel mogelijk die grote deal sluiten. Met champagne en muziek het kantoor binnenkomen, dat is het plan! Dat heeft tijd nodig en dat krijgen we ook. Het gevoel dat overheerst is dat we samen – als team – naar een gezamenlijk doel toe werken. En ja, dat voelt te gek! Ondanks dat Myndr nog een jong bedrijf is, heeft het een grote missie. Voor ons allebei heeft dit een belangrijke rol gespeeld bij onze keuze voor deze baan. We geloven in het product en we zijn er trots op impact te maken met ons werk. Natuurlijk was de keuze ook spannend. Myndr heeft ons vertrouwen gekregen door totale transparantie en de duidelijke missie en visie. Bovendien krijgen wij op onze beurt veel vertrouwen van Myndr. We kunnen onze rol naar eigen inzicht invullen en mogen zijn wie we zijn. Een masker op of het geven van een optreden is hier niet nodig. Nou ja, misschien wel tijdens het vieren van die eerste deal natuurlijk.”

Het commerciële team van Myndr staat olv Jaap Bruijstens en heeft als missie mensen zelf weer de baas te laten zijn over hun aandacht. Myndr heeft de Myndr switch ontwikkeld, waarmee de toegang tot internet gereguleerd kan worden. Een product dat met groot enthousiasme is ontvangen in het onderwijs. Meer lezen? www.websitemyndr

Leave a Comment