MEET TEAM AMSTERDAM

ARTHUR LAMBALK

Recruitment Manager NXT Hero Amsterdam
a.lambalk@nxt-hero.com
0651880947
0207930223

PAK UIT, GYMPEN AAN

Van in zijn pak naar de Zuidas naar op zijn gympen naar Amsterdam centrum. Arthur startte in oktober 2022 als Recruitment Manager bij NXT Hero Amsterdam. Daar kan hij inderdaad gerust op zijn gympen aankomen. Zijn opdracht? Het NXT Hero team verder bouwen. Bovendien zal hij binnen de markt Engineering zijn netwerk blij maken met sterke introducties en matches.

ZEILEN

‘In mijn werk ben ik heel precies. Wat is de behoefte? Waar en hoe kan ik het beste impact maken? Goed voorbereid te werk gaan is dus belangrijk. Altijd. Ik ben jarenlang zeilinstructeur geweest. Daar komt dat voorbereiden ook echt terug. Het is een sport waar je druk en sportief bezig bent, maar je moet de theorie erachter wel snappen.

AMSTERDAM

De Zuidas waar ik jaren heb gewerkt is gaaf, maar is toch ‘anders Amsterdam’. Nu zit ik weer op de fiets over de grachten. Tijdens die fietstochtjes bedenk ik hoe ik mijn dag aan ga pakken. Welke gesprekken ik ga voeren en waar ik het verschil kan maken.

RECRUITMENT IS HET MOOISTE VAK

Recruitment is een prachtig vak. De opdracht bij NXT Hero past daarom heel goed bij mij. Het geeft zoveel voldoening iemands droombaan te vinden of een opdrachtgever blij te maken met de perfecte match. Bovendien zal ik nieuwe mensen enthousiasmeren om bij NXT Hero ook het rectuitmentvak in te gaan. Als dat allemaal samenkomt, geeft dat een geweldige kick!”

MICK ANASTASYADIS

Recruiter NXT Hero Amsterdam 
m.anastasyadis@nxt-hero.com
0624791041
0207930224

NET AFGESTUDEERD

De wereld aan zijn voeten. En het wordt nóg mooier: Mick Anastasyadis kan zichzelf vanaf nu officieel een NXT Hero noemen! Mick, we willen alles van je weten! 

ACHTERGROND

‘Einde van mijn studie was nog razend spannend. In december had ik een herkansing en daar hing alles vanaf. Ik wilde eerst mijn diploma halen en dan direct solliciteren. Dat is gelukt!

Tijdens mijn studie International Business vond ik het lastig te weten wat ik wilde worden. Sales, Finance, IT, Marketing. Echt alles is voorbij gekomen. Ik ben natuurlijk niet op mijn mondje gevallen, dus sales trok me aan. Maar mensen helpen, vind ik ook heel belangrijk. In recruitment bij NXT Hero komt dit samen. Iedereen die met mij gaat samenwerken kan erop rekenen dat ik geduldig ben en goed luister. Ik wil er graag achter komen wat mensen nodig hebben en ik bereid me altijd heel goed voor.

Ook ontdek ik graag nieuwe dingen. Dat komt ook goed van pas in mijn privéleven. Met mijn Colombiaanse vriendin is iedere dag een ontdekkingstocht! 

NET AFGESTUDEERD

De wereld aan zijn voeten. En het wordt nóg mooier: Mick Anastasyadis kan zichzelf vanaf nu officieel een NXT Hero noemen! Mick, we willen alles van je weten!

ACHTERGROND

‘Einde van mijn studie was nog razend spannend. In december had ik een herkansing en daar hing alles vanaf. Ik wilde eerst mijn diploma halen en dan direct solliciteren. Dat is gelukt!

Tijdens mijn studie International Business vond ik het lastig te weten wat ik wilde worden. Sales, Finance, IT, Marketing. Echt alles is voorbij gekomen. Ik ben natuurlijk niet op mijn mondje gevallen, dus sales trok me aan. Maar mensen helpen, vind ik ook heel belangrijk. In recruitment bij NXT Hero komt dit samen. Iedereen die met mij gaat samenwerken kan erop rekenen dat ik geduldig ben en goed luister. Ik wil er graag achter komen wat mensen nodig hebben en ik bereid me altijd heel goed voor.

Ook ontdek ik graag nieuwe dingen. Dat komt ook goed van pas in mijn privéleven.
Met mijn Colombiaanse vriendin is iedere dag een ontdekkingstocht!

FRANCINE COMSTOCK

Founder & Director NXT Hero Amsterdam 
f.comstock@nxt-hero.com
0641379070
0207930222

Nieuwsgierig, soms misschien wat ongeduldig, daadkrachtig en vooral vol energie. Zo omschrijft NXT Hero Director Amsterdam Francine zichzelf. Het recruitmentvak past daarom als een handschoen, eeh, heldencape bedoelen we natuurlijk….

VEEL ERVARING IN RECRUITMENT

“Al bijna 15  jaar ben ik actief in het recruitmentvak. Destijds in Londen erin gerold zonder vooropgezet plan. Het bleek een gouden keuze. Wat heerlijk om in zoveel verschillende keukens van bedrijven en organisaties te mogen kijken. En hoe geweldig om een rol te mogen spelen bij grote en belangrijke keuzes van kandidaten. Werk is zo’n groot onderdeel van je leven, van wie je bent. Dat opdrachtgevers en kandidaten mij het vertrouwen geven hen hierin te adviseren en te begeleiden, brengt iedere dag energie.

HOE VERTEL JE EEN VERHAAL?

Tijdens een ‘uitstapje’ werkend als fundraiser bij een non-profit organisatie, leerde ik hoe belangrijk het is hóe je een verhaal vertelt. Je kan het verschil maken met wat je belicht. Mensen in beweging krijgen als je de nadruk op de juiste zaken legt. Deze kennis heb ik meegenomen en pas ik nog iedere dag toe.

MATCHEN

Mijn werkdag bestaat uit het ontdekken en matchen van de verhalen achter de mens of organisatie. Nieuwsgierigheid naar een werkgeversmerk of naar wat mensen beweegt en waarom kan ik hier dus geweldig in kwijt. Een betere baan bestaat er niet voor mij.

Voor jou bestaat zo’n baan ook. Dat is mijn overtuiging. En heb je hulp nodig? Of ben je simpelweg op zoek naar iemand voor je team met een goed verhaal? Ook dan komt NXT Hero natuurlijk graag in actie voor je!’

THOM LEESER

Founder & CEO NXT Hero 
t.leeser@nxt-hero.com
+49 171 8379995

CARRIÈRE

Na 7 jaar als beurshandelaar gewerkt te hebben, startte Thom in 2006 in recruitment. Begonnen als trainee voor een groot internationaal kantoor, klom hij al snel op naar consultant, manager en later Director.

RECRUITMENT

Recruitment is het vak gebleken waar hij zijn hart aan heeft verpand. De juiste kandidaat vinden voor een bedrijf en dat proces te begeleiden geeft volgens Thom een ongelooflijke kick. Een verhuizing naar Frankfurt am Main heeft zijn leven zowel privé als zakelijk een hele positieve wending gegeven.

FRANKFURT

Hij woont en werkt daar sinds 2008 met heel veel plezier samen met vrouw Alexandra. Thom is een fervent Ajax fan en is nog steeds actief als hobby-belegger op zowel de beurs als met crypto.