Max Gudden : CEO StartSelect

Een beetje creatief moet je tegenwoordig wel zijn om de weekenden spannend te maken. Laat dat maar aan Max Gudden over, CEO van Startselect. Met hem bespreekt NXT Hero het weekend en de week die gaat komen. Dus Max, heb je een leuk weekend gehad?

“Zeker, zeker, zeker! Dat het in het teken van gamen stond is natuurlijk te verwachten bij iemand met een gaming platform. En deze was extra speciaal. Tijdens één van mijn reizen naar Tokio bezocht ik een arcadehal. Typisch Aziatisch zijn die dansmachines, echt te gek! Ik heb 2 van die originele dansmatten op de kop weten te tikken en daar zijn we op los gegaan. Guilty pleasures aan en gaan! Interesse voor games zat er al vroeg in. Mijn vader was ITer, dus ik kwam al jong in aanraking met computers. Ik grijp ook steeds vaker terug naar spellen die ik vroeger speelde. Super Nintendo Sunset Riders is nog zo’n classic, superfun! Ik laad op door leuke dingen te doen, daarom was ondernemen in tech ook een logische keuze. Startselect wil een zo groot mogelijke impact maken in de wereld. Australië, SA, nieuwe markten waar het echt goed gaat. Nu nog even oefenen met die dansmat, zodat ik volgende x mijn vrouw kan verslaan… dan zitten we helemaal goed.”

Leave a Comment