Jaap Bruijstens : Marketing Lead Myndr

Sommige mensen hebben aan één baan niet genoeg. Man met een Missie & Marketing Lead Jaap Bruijstens zorgt er bij Myndr voor dat we weer baas worden over onze aandacht. Tijdens de weekenden werkt hij verder aan dit masterplan. Die teruggewonnen aandacht moet natuurlijk ook weer ergens aan besteed worden. En laat Jaap daar nou net hele goede ideeën voor hebben.

“Voor verschillende festivals, zoals Fahrenheit en Zwarte Cross, ben ik de boeker van de artiesten. Ook help ik mee met de marketing. Ik let op de energie die de muziek geeft. Het moet iets unieks hebben. Een oude hit erin verwerken, zonder dat het cheesy wordt. Moeilijk uit te leggen, dat schat je in. Als dat goed uitpakt is dat heel gaaf. Vrijdag Bevrijdingsfestival hoefde ik niet aan de bak. Gezellig een biertje dus met de artiesten die ik ken. Hele geslaagde avond en toen was het weekend nog maar net begonnen. Werken bij Myndr is een verlengde van mijn creatieve festivalleven. Ik krijg alle ruimte om te durven. Alle ruimte om te doen. Groei staat nu centraal. Het neerzetten van een hecht team is daarbij prioriteit nummer 1. Je zou bijna denken dat ik met zoveel werk geen tijd zou hebben voor andere dingen. Gelukkig is dat niet het geval. Met mijn vriendin vierde ik zondag dat we 8 jaar bij elkaar zijn. Met die aandacht zit het dus ook wel goed!”

Leave a Comment